Betonlook

Waar vroeger de warme boerderij de huiselijke sfeer bepaalde, draait het sinds kort om stoer, robuust en zelfs een beetje industrieel. En wat geeft er nu een stoerdere look dan beton? Met beton op uw vloer, de muur of in uw keuken, creëert u direct een industriële authentieke look.

Betonkleur kunt u prachtig gebruiken als basis in uw huis. De grijze kleur en stoere uitstraling vormen een bijzondere combinatie met oude, authentieke producten. Door het gebruik van dit solide product krijgt zelfs uw meest ouderwetse kastje een eigentijdse uitstraling. 

Betonlook badkamer

Dé plek waar de betonlook helemaal tot z’n recht komt is in de badkamer. In deze ruimte wilt u een knus, en tegelijkertijd schoon en hygiënisch gevoel hebben. Daarnaast is het belangrijk dat uw badkamer waterdicht en vochtregulerend is. Beton stuc voldoet aan al deze voorwaarden en is in alle gewenste kleuren te verkrijgen. 

Kalkpleister

U kunt voor de afwerking van uw badkamer ook kiezen voor kalkpleister of leemstuc. Kalkpleister is een natuurproduct op basis van kalk. Er zijn verschillende decoratieve afwerkingen mogelijk: van traditioneel Italiaans stucwerk tot de stoere betonlook. In vergelijking met bijvoorbeeld leemstuc bevat een kalkpleister een groter aandeel klei. Dat maakt het ideaal voor een goede vochtbuffering.